Old Fashion & Chris-Mariska-Experiment
Blijf op de hoogte en volg Mariska
18 Juni 2007 | Italië, Milaan
Zoals ik verteld heb is mijn weekend inderdaad begonnen met een verjaardagsfeest van een onbekende! Rond een uurtje of 11 werd ik opgehaald door Alessandra en Laura en zijn we op zoek gegaan naar de trendy openluchtdiscotheek ‘Old Fashion’! De jarige was een ex-collega van Alessandra, de architect Valerio! Het was een superleuk feest, hij had een gedeelte van de discotheek afgehuurd om zijn verjaardag te vieren, een soort lounge! Er was ook een Italiaanse bekende zanger op het feest, maar geen idee hoe bekend hij daadwerkelijk is in Italië, misschien is het wel een Italiaanse Tim Immers. ;-) Ik vond het in ieder geval een griezel….
Zaterdag had ik een relax-dagje! Op de markt fruit gekocht met mijn Italiaanse taalkunsten, hmhm, en daarna naar de Duomo om de toeristen te bekijken!
Zoals de meeste van jullie weten woon ik hier op een toplocatie, maar met een bijzonder primitieve levenstijl. Mijn kamer bestaat feitelijk uit een bed, 8 kledinghangers en een hangrek voor mijn kleding. Uiteraard niet te vergeten de slaapbank, gekocht op de dag van aankomst in Milaan. Die weliswaar nog steeds niet in elkaar is gezet, waardoor ik de slaapbank maar gebruik als tafel. Aangezien mijn slaapkamer in het kantoor gelokaliseerd is, is mijn privacy ook behoorlijk non-existent.
Zo stond zondagochtend ineens de zus van mijn baas in mijn slaapkamer! Ik sliep nog, maar was in no-time wakker uiteraard!
Na 5 minuten wakker worden, heb ik me klaargemaakt voor een bijklets-lunch met Franceska. We hebben gegeten bij een leuk café! Ik had niet verwacht dat ik haar nog een keer zou zien aangezien haar project in Indonesië 3 maanden zou duren, dus het was een leuke verrassing! Ze blijft maar een paar dagen, want ze gaat beginnen met een project in Kenia.
Gisteren hebben we door Milaan geslenterd en heerlijk gezwommen in een zwembad om de hoek! Het was erg gezellig!
Rond een uurtje of 7 belde Chris of ik bij hem kwam eten en film kijken. Mijn eerste Underground-adventure! Maar de metro is echt perfect! Ik was er in eerste instantie niet heel erg enthousiast over om met de metro te gaan ’s avonds, dus Chris kwam me halen bij mijn metro-stop en heeft me aan het einde van de avond weer naar het centraal station gebracht. Het is altijd druk in de metro, dus het was veilig!
Het diner zelf was een experiment. We zouden lekkere pasta gaan eten, maar het vlees zag er niet meer erg lekker uit. Hierdoor moesten we wel iets anders verzinnen. Het was te doen, maar heel lekker was het ook alweer niet. We moesten uiteraard een naam bedenken, dus het is het Chris-Mariska-Experiment geworden. Ja, we hebben er erg lang over gedaan deze naam te verzinnen.
Tijdens de overheerlijke maaltijd hebben we X-men 3 gekeken. Totaal niet mijn film… Jacopoh (huisgenoot van Chris) en Alessandra waren er ook! Erg leuk!!!
Franceska had mij gisteren overgehaald om vanochtend extra vroeg op te staan om yoga met haar te gaan doen! Ik dacht dat yoga zeer relaxed was, maar in feite moet je ontzettend lenig zijn… Het was dan ook totaal niet mijn ding! Maar ach…
Toen belde mijn baas dat ik zo snel mogelijk naar het Centraal Station moest gaan om een cliënt te ontvangen! Was ik even blij dat ik gisteren mijn eerste Underground-experience al had gehad… Maar zo paniekerig & stressig als mijn baas kan zijn, is het uiteraard niet verbazingwekkend dat de cliënt al bij het kantoor was, terwijl ik nog steeds op het Centraal Station stond rond te kijken en maar was gaan kletsen met een meisje uit Australië die haar Europa-journey aan het volbrengen was! Ik had geen geld meer op mijn telefoonkaart, dus ik kon niet even bellen… En de slimmerd had naar mijn Nederlandse nummer gesmst dat ik weer terug kon komen. Uiteindelijk is alles goed gekomen en moest ik zo snel mogelijk naar ‘het restaurant’ komen, medegedeeld in een sms. OK…. Ik dus eerst snel naar het kantoor, mail bekeken en op naar het restaurant! Hier gedineerd met nog 15 mensen, samenwerkingconnecties met mijn stagebedrijf! Het was gezellig!
En…de ouders van mijn baas hebben me verteld dat ze een fiets hebben die ik kan gebruiken! Perfetto! Al vind ik Milaan wel een beetje scary voor de fiets! Misschien een keer op een zondagmiddag……………
Zojuist ben ik uitgenodigd voor een weekendje-weg GIRLS ONLY! Hopelijk gaat het door, want dat zou onwijs gezellig zijn natuurlijk! Aan de Adriatische kust, party party!
Nou, ik ga maar eens kijken of ik wat kan doen…of misschien ook niet! ;-)
Bacio!
18 Juni 2007 - 14:01
Alessandra:
Wonderful night! Ahahahah
Look at Valerio... he seems a zombie!! Ihihihhi He was a little bit drunk!! ;)
18 Juni 2007 - 16:16
Annemarijn:
He maris,
Je bent wel helemaal van de party-party he...dat wordt nog afkicken strax in NL!
Maar super leuk dat je het nog nar je zin hebt met al die uitjes en feestjes....Nog ff en dan kom je alweer terug!
Succes de aankomende weekjes, skype je binnenkort weer ff!
X Annemarijn -
18 Juni 2007 - 17:22
Han De Haan:
Weer spanning en sensatie, Yoga, X-men, de metro, een dronken Valerio... :D
Succes met de fiets, al zeg ik ga voor die scooter! ;)
groetjes Han -
21 Juni 2007 - 17:59
Jolien:
He feestbeest! Nog mooie plannen voor aankomend wknd? Of wordt dat een keer een rustig wkndje?
Kus Jo